U bevindt zich hier:WieKiest»over WieKiest


Wat is WieKiest?

  Op WieKiest is het mogelijk om jouw mening te laten horen! De online bibliotheek herbergt allerlei artikelen die schreeuwen om jouw mening en reactie. Je kunt onder alle artikelen je mening geven en daarnaast kun je ook de verschillende polls beantwoorden. De website van WieKiest biedt een leuke manier om informatie te krijgen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

  Informatie voor iedereen

  De informatie die op WieKiest is geschreven is voor iedereen toegankelijk. Alle informatie is onderverdeeld in hoofdcategorieën die in het blauwe menubalk naast elkaar staan vermeld. Een hoofdcategorie geeft toegang tot verschillende subcategorieën. Zo heeft de hoofdcategorie Kies Beauty verschillende subcategorieën met artikelen die allen te maken hebben met de categorie. Wil je bijvoorbeeld informatie over afslankproducten of dieettips? Kijk dan logischerwijs bij Kies Beauty. 

  Je mening geven op WieKiest

  Naast het informatieve karakter van WieKiest kun je ook je mening achterlaten. Als je na het lezen van een artikel zelf meer aanvullende informatie tot je beschikking hebt en dit graag met alle andere lezers wilt delen is het aan te raden om dat onder een artikel te plaatsen. Let er wel op dat je eigen materiaal gebruikt en je eigen unieke mening geeft. Je kunt ook reageren op andere mensen die misschien wel een vraag hebben gesteld onder een artikel. Op die manier help je elkaar en deel je je eigen kennis. 

  Een poll beantwoorden op WieKiest

  Het leuke aan WieKiest is dat je ook een poll kunt beantwoorden. Vaak wordt er in een artikel gevraagd naar je mening via een poll. Je kunt de poll beantwoorden door je keuze aan te vinken. Laat heel Nederland dus zien waar jij voor staat!

  Adverteren op WieKiest

  Voor bedrijven is het belangrijk om op een leuke manier potentiële klanten te trekken. Een reclamebanner naast bestaande content kan dat bewerkstelligen. WieKiest biedt voor bedrijven de mogelijkheid om te adverteren. Op de adverterenpagina is meer informatie te vinden: adverteren op WieKiest.